به گزارش راهبرد معاصر؛ یواو گالانت وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی حقایق ناگفتهای از عملیات وعده صادق فاش کرد و گفت که ایران ۲۰۰ موشک بالستیک به اسرائیل شلیک کرد که بسیاری از آنها به اهداف اصابت کردند.
وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی اذعان کرد: ایران بیش از ۲۰۰ موشک بالستیک به سمت اسرائیل شلیک کرده که برخی از آنها حامل ۵۰۰ تا ۹۰۰ کیلوگرم مواد منفجره بودهاند.
گالانت گفت: بسیاری از این موشکها در داخل اسرائیل منفجر شدند و ما موفق به رهگیری آنها نشدیم. این موشکها با اهدافی اصابت کرد و بر اثر ان خسارات سنگینی به بار آمد.
وی افزود: اسرائیل در رهگیری بسیاری از موشکهای شلیک شده از سوی ایران در اکتبر گذشته شکست خورد.
نتانیاهو از حمله حزب الله میترسید
«یوآو گالانت»، وزیر دفاع سابق اسرائیل در بخشی دیگر از مصاحبه اختصاصی خود پس از برکناری از این مسئولیت، از ترس نتانیاهو نسبت به احتمال حمله حزب الله به تل آویو و مرگ دهها هزار نفر و همچنین هراس از لشکرکشی زمینی ارتش اسرائیل به غزه در هفته نخست جنگ پرده برداشت.
نتانیاهو پس از تلاش گالانت برای اقناع وی به حمله به غزه و حزب الله با نشان دادن ساختمانهای شهر از دفتر اتاقش در طبقه دوم و سوم دفتر نخست وزیری اسرائیل در تل آویو گفته است: حزب الله تمامی ساختمانهایی را که در مقابل دیدگان ما قرار دارند را نابود خواهد کرد. /مهر